Transport persoane Germania

Chiar daca site-ul Calator.Info ofera posibilitatea de a va face reclama pentru oricare din tarile din Uniunea Europeana, cele mai bune rezultate le avem pe Germania si Austria, avand in vedere colaborarea cu site-ul romanilor din aceste doua tari. Prezenta pe site-ul Calator.Info va asigura in primul rand o vizibilitate mai mare pe alte cateva site-uri asociate, pe paginile de facebook ale comunitatii romanesti din Germania si posibilitatea de a posta in grupurile nostre ce insumeaza peste 10.000 de membri reali:

# Romanii din Stuttgart
# Romanii din Dortmund
# Romanii din Frankfurt
# Romanii din Hamburg
# Romanii din Bavaria
# Romanii din Nürnberg
# Romanii din Salzburg
# Romanii din Leipzig
# Romanii din Düsseldorf

Avantajul grupurilor nostre de pe facebook este acela ca nu avem membri adaugati pentru a spori cifra acestora, ci sunt romani stabiliti in acele orase, sau firme si persoane interesate de aceste zone. Pretul reclamei este extrem de mic, doar 10 euro pe luna sau 80 de euro pe an [ oferta valabila pentru scurt timp, pretul real fiind evident de 120 de euro pe an ].

Prezenta pe site-urile noastre pentru o perioada de minim 5 – 6 luni va aduce cu siguranta profit firmei tale de transport, caci cititorii nostru ne viziteaza site-urile si grupurile in permanenta, iar de calatorit – calatoresc atunci cand au nevoie. Evident ca stiu cum se fac cautarile pentru o Rezervare online, deci la momentul potrivit cauta sa vada ce firma il poate duce acasa sau il poate aduce in Germania. La fel si in cazul coletelor, deci prezenta continua pe site-urile noastre iti asigura clienti pe o lunga perioada de timp.

Indiferent ca esti client sau calator, te asteptam pe site-ul notru pentru a gasi partenerul perfect pentru tine!