Autocar Atlassib implicat in accident

Numarul de accidente in care sunt implicate autocarele de la Atlassib se inmultesc, iata ca bilantul ultimului accident de pe DN1 mai adauga un mort si mai multi raniti, inclusiv soferul de 66 de ani. Cunosc drumul dintre Brasov si Sibiu ca in palma, iar in Vistea de Jos s-au scos chestiile alea din mijlocul drumului, care te incomodau la depasit sau te sileau sa mergi mai moderat.

Autocar Atlassib implicat in accident

Stirea ne spune ca accidentul in care a fost implicat autocarul Atlassib a avut loc in apropiere de  Vistea de Jos, fara sa ne spuna daca inainte sau dupa aceasta localitate. Cum spuneam mai sus, calatoresc destul de des pe acest traseu si stiu ca trebuie sa mergi cu atentie, singura problema aici fiind viteza.

Inca nu avem date cate din cele 25 de persoane din autocar au fost accidentate mai grav, nici nu conteaza. Ceea ce ne doare este ca desi conditile de trafic nu sunt grele, au loc accidente grave, lumea are de suferit si nimic nu se schimba. Aveti grija cu cine calatoriti, evitati sa mergeti cu masina daca exista avion sau tren, chiar daca este ceva mai scump, pare a fi mai sigur!

Toate firmele de transport pe care noi le recomandasm sunt firme verificate si care nu au avunt pana acum niciun incident de acest fel. Ca dorim drum bun si va invitam sa ne spuneti despre firmele cu care calatoriti, sa stim si noi cum stau lucrurile.