Rezervari online

Aici gasiti lista cu firmele de transport, dupa ce ati ales corect Tara de plecare sau destinatie, Orasul si judetul din Romania! Obligatoriu toate trei, altfel tabelul va fi gol.

Daca a aparut lista, apasand pe numele fiecarui transportator veti fi condusi pe pagina sa de FaceBook, pentru rezervari lasati mesaj privat!

germania-romania

Va reamintim ca paginile personale ale firmelor vor fi puse pe site-ul nostru in timp, insa puteti vizita portalul e4De pentru a vedea de exemplu care sunt firmele de transport pentru Germania. La fel pentru restul tarilor, Olanda, Belgia, Austria etc. Avem cate un site pentru fiecare tara in parte.

Va amintim ca avem pagina de FaceBook Calatoresc.Eu, unde puteti gasi toate firmele care au colaborat sau inca mai colaboreaza cu noi! In total suntem vizitati lunar de peste 80.000 de persoane unice! Pretul redus la listare este valabil pana in luna August, cand vom reveni la 100 de euro/luna. Toti cei ce au achizitionat un pachet de reclama inainte de aceasta data vor ramane cu pretul de acum!

 Alege site-ul Calator.Info ori de cate ori ai nevoie de transport din si spre Romania din Austria si Germania! Anunta prietenii si vino pe pagina noastra de FaceBook!

One Comment

  1. Transport Germania, Austria, Belgia
    September 8, 2016 @ 12:46 pm

    Transport Persoane Teoturing Telefon RO +40745690746 si +4915143569807 din Germania.

    Traseu: Satu-Mare, Bihor, Maramures, Bistrita-Nasaud, Harghita, Mures, Cluj,Sibiu, Bacau, Iasi, Suceava

    transport-persoane-si-colete