Transport persoane Belgia si Olanda

Asa cum stiti, site-ul Calator.Info are relatii de parteneriat cu mai multe portaluri ale romanilor din diaspora, deci era firesc sa adaugam la oferta noastra si transportul de persoane si colete din Belgia si Olanda. Pot apela la programul nostru de rezervari online chiar si cei ce au nevoie sa aduca masini pe platforma, avand in vedere ca in fiecare saptamana se adauga noi firme ce au inteles avantajele prezentei si publicitatii prin intermediul unui site specializat pe transport de persoane si colete in si din Uniunea Europeana.

Transport persoane Belgia si Olanda

Asa cum era de presupus, avem posibilitatea de a plasa bannere publicitare pe site-urile romanilor din Belgia si Olanda, gazduite de portalul 4EU.info – site-uri ce au zilnic peste 3.000 de vizitatori unici. Poate ca multi nu realizeaza inca avantajele unei promovari facute de specialisti, pierd inca timpul postand pe unde se nimereste, incercand sa creasca numarul de calatori sau de colete pe care-l transporta. Avantajul nostru este seriozitatea si credibilitatea, fiind deja cunoscuti in mediul comunitatilor romanesti din cele doua tari.

Pretul nu este mare raportat la castigul pe care orice firma de transport il poate realiza prin reclama in paginile si grupurile noastre de pe FaceBook, dar si direct prin prezenta pe site-urile noastre. Cu doar 10 euro pe luna poti atrage clienti fideli, iar echipa Calator.Info iti va fi mereu alaturi prin diverse programe de promovare online. Vino si tu in echipa noastra de sponsori, vom castiga impreuna iar calatorii vor fi cei ce te vor recomanda mai departe!