Promovarea firmelor de transport

Impreuna cu site-ul AutoAsig am decis sa promovam 10 firme de transport persoane, colete sau transport pe platforma din cateva tari din Uniunea Europeana. Tarile pentru care acordam sprijin sunt: Germania si Austria, Irlanda si UK, Olanda, Franta, Spania, Franta, Italia, Belgia si Suedia. Ce inseamna promovare? In primul rand inseamna ca vei face parte din programul nostru de rezervari online, iar pentru firmele de transport ce au ca destinatie Germania asiguram promovarea pe 9 grupuri cu peste 12.000 de membri. Mai avem si cateva pagini, pentru diaspora, dar si pentru comunitatile din orasele mai importante din Germania.

Promovarea firmelor de transport international

Cat ma costa promovarea? In functie de ce-ti doresti poti incepe cu 10 euro pe luna si poti ajunge la maxim 30 de euro. Pentru 10 euro pe luna primesti o pagina de prezentare a serviciilor tale pe unul din site-urile nostre, inscrierea in programul de rezervari online si dreptul de a posta in cele 9 grupuri:

Merita sa ma promovez cu ajutorul portalului Calator.Info ? DA, merita evident, pentru ca noi oferim cea mai buna solutie pe Germania si Irlanda, avem peste 800.000 de cititori, deci daca nici asa nu-ti merge mai bine, inseamna ca ceva nu e ok cu afacerea ta. Sa luam investitia maxima: 30 de euro pe luna = 360 de euro pe an. Cate bilete inseamna asta? Probabil maxim 3 sau 4, adica un calator la 3 sau 4 luni iti acopera investitia. Dar la faptul ca devii o firma cunoscuta te-ai gandit? Faptul ca noi te giram inseamna mult, pana la urma daca nu esti o firma mare, totul se bazeaza pe incredere si reclama. Iar noi exact asta iti oferim! Ai intrebari? Posteaza in formularul de mai jos!

Transport-persoane-Germania