Cum pot calatori ieftin in Romania

Sa zicem ca esti o persoana care are o masina sau una care nu are un mijloc de transport personal. Ce faci ca sa economisesti niste bani? Iar ce-ti propunem noi este mai simplu ca niciodata, te inscrii pe site si apoi gasesti o cursa oricand, printr-o singura cauatare. Nu ti se pare tentant? Indiferent daca ai maisna si esti in cautarea catrova pasageri care sa contribuie la costul benzinei sau esti in cautarea unei masini care sa te duca din orasul A in orasul B, problema ta este deja rezolvata din prima clipa!

Cum pot calatori ieftin in Romania

Sistemul pe care ti-l propunem noi functioneaza deja in mai multe tari din lume, precum Franta sau Olanda, deci este testat si functioneaza ca ceasul. Te invit chiar acum sa gasesti o cursa ca sa te convingi cat de eficent este sa folosesti sistemul propus de noi. Iar daca esti multumit, nu te zgarci – propune si prietenilor tai sau cunostintelor tale sa-l foloseasca.

Poti ajunge de la Bucuresti la Brasov cu doar 24 de lei, deci castigul este evident pentru calatori dar si pentru cei ce vor sa economiseasca din banii de combustibil. In plus nu te plictisesti, iar costul nu exista! Iata ce spune platforma BlaBlaCar depsre costuri:

BlaBlaCar oferă un serviciu gratuit care permite membrilor să se contacteze reciproc pentru a aranja o împărțire a mașinii.

Sper ca te-am convins ca faci o afacere buna, care nu te costa nimic! Nici daca esti calator nici daca esti posesor de autovehicul! Gaseste o cursa chiar acum pentru bugetul tau! Succes!

bla-bla-car