Publicitate Facebook transport

In mod cert ai observat ca postezi in grupurile de FaceBook si nu ti se aproba nimic. Asta pentru ca adminii au de obicei contracte de sponsorizare cu site-uri precum Calator.info, deci noi am putea sa te ajutam sa postezi. Cum? Destul de simplu, pentru un abonament de 25 de euro pe luna asiguram o postare pe luna in toate grupurile [ peste 150.000 de membri! ], pentru 40 de doua ori pe luna, pentru 50 de trei ori si pentru 60 de euro lunar asiguram o postare pe saptamana cu programul si rutele firmei tale! Pare simplu si ieftin, nu-i asa?

Publicitate Facebook transport

De ce te ajuta colaborarea cu noi? Pentru ca noi garantam ca oferta ta va fi vizibila, atat pentru cei din grupuri dar si pentru cei e cauta pe site, folosesc aplicatia noastra, etc. Colaboram din 2015 cu multe firme de transport, in plus oferta ta va ramane pe site si dupa ce renunti la abonament. Singura obligatie este sa ai la incepu doua luni achitate, apoi lunar platesti abonamentul, iar cand te razgandesti ai ultima luna deja platita.

Unde mai postati oferta noastra? Pe pagina romanilor din Germania,unde sunt abonati peste 50.000 de romani, pe grupurile noastre ce au peste 150.000 de membri activi, pe harta interactiva de pe Google Maps, pe alte pagini si grupuri cu care colaboram.

La ce sunt folositi banii din abonamente? La intretinerea site-ului nostru dar si la cel al romanilor din Germania [ www.e4de.info ], la portalul de stiri www.wPress.ro si la plata redactorilor si a elor ce posteaza pe FaceBook. Crezi ca te putem ajuta? Noi zicem ca da, altfel nu am colabora de pste 7 ani cu diverse firme de transport.