Curse zilnice din Germania in Romania

Pentru romanii din judetele Caraș-Severin, Arad, Timis, Hunedoara si Mehedinti care calatoresc in Germania sau Austria in orase precum Köln, Dusseldorf, Münster, Hanovra sau mai exact in partea de nord, vest si sud a Germaniei, sau in Austria in orasele Siena, Linz, Salzburg, Innsbruck, Bregenz, Dornbirn sau Bludenz, va recomandam firma de transport TeoTuring – sau cum este ea cunoscuta romanilor plecati la munca in Uniunea Europeana.

Curse zilnice din Germania si Austria in Romania

Folosind meniul din partea stanga puetri gasi o firma de transport care sa va duca din Austria si Germania pana in Romania, sau invers. Alegeti cu atentie tara, orasul din tara respectiva si judetul din Romania spre sau de unde doriti sa calatoriti, apoi apasa butonul cauta! Vei obtine lista cu toti transportatori disponibili si traseele lor, zilele in care fac acestia curse, numar de telefon, etc.

Asta doar in cazul in care firma TeoTuring nu mai are locuri disponibile, pentru ca spre deosebire de alti transportatori, ei merg zilnic din si spre Romania!

Pe site-ul Calator.Info gasiti lista completa cu firmele de transport din Germania si Austria care sunt agreate de portalul romanilor din Uniunea Europeana! Noi suntem alatiri de tine, pentru ca vrem sa calatoresti in siguranta si mai ales la preturi care sa te avantajeze!