Catalog firme de transport

Acest site este destinat tuturor romanilor din UK, Irlanda, Olanda, Belgia, Franta, Italia, Spania, Germania, Austria, si alte tari din Uniunea Europeana ce doresc sa calatoreasca din aceste tari spre Romania sau invers. Deasemenea ne adresam acelor ce vor sa transporte colete sau masini pe platforma din si spre Romania. Site-ul va cuprinde doar acele firme care sunt de incredere, care circula legal si care va vor asigura siguranta transportului.

Catalog firme de transport

Cititorii site-ului vor putea face rezervari online cu ajutorul programului de pe site-ul nostru, sau vor putea vizita pagina firmei respective pentru a vedea mai multe detalii. Scopul este acela de a gasi usor firma de transport care ne duce de acasa la destinatie. In plus aceste informatii vor fi mereu prezente pe paginile si in grupurile noastre de pe FaceBook.

Listarea firmelor de transport se face pe baza de abonament sau in cazuri speciale pe baza recomandarii membrilor grupurilor de pe FaceBook, unde suntem deja peste 10.000 de romani plecati in Europa. Reclamele lvor apare si pe site-urile tarilor prin care se trece, enumerate la inceputul acestui articol. Pretul abonamentului este de 60 de euro anual, sau 10 euro lunar. Plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar la BCR. Pentru plata abonamentului se asigura factura.

Va reamintim ca acest serviciu nu inseamna doar dreptul de a publica pe FaceBook in grupurile noastre, ci reclama pe site-uri, prezenta in programul de rezervari online si publicitate in diverse medii. In curand prezenta firmelor de transport pe pagini si in grupuri nu va mai fi permisa – reclama lor – decat prin postarea direct de pe site-ul nostru – link catre pagina personala de pe site. In gelul acesta vom gestiona mai corect reclamele din paginile si grupurile noastre.

Se asigura bannere si flyere profesionale, in cazul in care nu aveti dumneavoastra deja aceste resurse de promovare. Vom reveni cu amanunte!