Tren Timisoara Viena

Desi nimeni nu se astepta sa vada unita Viena de Timisoara si Cluj, uite ca s-a intamplat si azi romanii pot ajunge in cateva ore in capitala austriaca cu trenul de mare viteza. O cursa ingre Viena si Timisoara dureaza 2 ore si 45 de minute, aproape ca rivalizeaa cu avionul – caci te duci cu o ora mai devreme, pana se face debarcarea, bagajele si iar drumul de la aeroport la hotel, deci iesi mai bine cu trenul. Evident cu alte multe avantaje, caci in tren te mai plimbi mai vezi ceva pe geam, etc. Nu mai zic de vagonul restaurant, unde poti sta tot timpul cat dureaza calatoria cu trenul!

Tren direct Timisoara – Viena

Calatoria cu trenul de la Timisoara la Viena a devenit realiate, evident ca primii s-au plimbat oficialii ca sa se laude si ei, acum insa merg romanii nostri la munca in Austria, fara sa mai aleaga microbuze sau choar avionul – unde evident esti legat de cate kilograme are bagajul tau, ce dimensiune – plus ca te mai si pipaie aia in aeroport sa nu cari nu stiu ce cu tine. Insa surpriza este de fapt ca este singurul tren de mare viteza care circula si pe la noi prin Romania. Asta desi ne promit de peste 30 de ani ca o sa fie si la noi c ala altii.

Trenul de mare viteza ce lega Timisoara de Viena exista si este acum operational de ceva vreme, chiar ne-au scris deja multi cititori din Austria si Germania ca au mers cu el. Bravo si sa mai vedem astfel de curse in curand, poate pana la Oradea sau la Brasov. DA, mai exista o cursa rapida [ vorba vine ] de la Bucuresti la Viena, asa ca viitorul suna bine!

Cat este pretul biletelor Timisoara – Viena?

Daca vrei sa cumperi un bilet l atrenul de mare viteza de la Timisoara la Viena trebuie sa scoti din buzunar doar aproximativ 30 de euro de persoana! La fel costa si de la Cluj, asa ca eu zic ca e mai ieftin decat cu autocarul sa nu mai zic cu microbuzul! Nu mai zic de confort, unde deja trenul castiga lupta din start! DA, o firma de transport cu microbuze te ia de acasa si te lasa acasa in fata usii, vorba vine – se poate si in centrul orasului de fapt – dar asta este, alegi tu ce vrei si cu ce vrei sa calatoresti!