Transport international

GlobalTrans

Am ajuns la concluzia ca ar trebui sa venim cu o oferta so pentru cele peste 200 de firme de transport care sunt acum inscrise in cele 10 grupuri ale romanilor din Germania si Austria. Asa cum se stie deja, publicitatea in grupuri nu este permisa – cu exceptia sponsorului site-ului www.e4De.Info – dar noi vrem sa dam o mana de ajutor firmelor de transport international! Asa ca iata mai jos oferta unica – 20 octombrie – 28 octombrie 2016:

Transport international de persoane si colete

Pentru firmele de transport care vor sponsoriza site-ul romanilor din Germania si Austria in perioada 20 – 28 octombrie venim cu o super oferta! 1 Postare pe saptamana pe toate cele 10 grupuri facuta de un administrator, cu detalii complete despre cursele sponsorilor, telefoane de contact si traseu! Suplimentar pe site-ul Calator.Info va ramane un banner permanent cu firma de transport si telefoanele de contact!

Rezervari online Germania si Austria

Toti sponsorii nostru vor fi inscrisi in programul de rezervari bilete online de pe toate site-urile noastre din portofoliu: Romanii din Germania, Austria, Belgia, Olanda si Suedia! GRATUIT! Oferta valabila pentru toti cei ce ne vor contacta in perioada specificata!

Faptul ca te afli pe un site cu peste 1000 de vizitatori unici pe zi iti da sansa de a avea mai multi clienti, in plus recomandarea din partea portalului “Romanii din Germania” este un vot de incredere pentru firma ta! Profita si tu de oferta noastra promotionala si fii alaturi de potentialii tai calatori!

Transport Persoane Teoturing
Rezervări online Germania si Austria