Se reiau cursele de persoane in UE

In sfarsit ziua de luni vine cu vesti bune pentru romanii care doreau sa circule fara restrictii in Uniunea Europeana. Ne-am saturat cu totii de cele 14 zile de carantina, doar asa ca sa fim siguri ca nu luam sau nu dam COVID la nimeni. Desi datele statistice arata ca nu stam tocmai bine, fiind pe locul trei la numarul de noi infectari, iata ca s-a dat drumul romanilor sa vina si sa plece din tara fara probleme incepand din aceasta saptamana. Puteti verifica stadiul in Europa aici. Asa ca vine si site-ul nostru cu doua vesti bune, pe care le aflati citind mai departe.

Se reiau cursele de persoane in Uniunea Europeana

Ziceam ca venim cu o veste buna pentru membrii din grupurile noastre: ei bine, oferim 100 de euro celor ce aduc firmele de transport in aplicatia noastra. Ce beneficii au firmele? In primul rand isi pot face publicitate pe site, prin aplicatia noastra care poarta acelasi nume “Calator.info” din Google Play. In plus beneficiaza GRATUIT de postarile in grupurile noastre [ peste 200.000 de romani! ]. Zic eu ca merita, avand in vedere ca nimeni nu a renuntat la aceste oportunitati in cinci ani de zile.

A doua veste este deja cunoscuta: nu mai stam in carantina 14 zile nici daca venim si nici daca plecam din Romania. DA, putem merge in Germania si Austria fara restrictii.

Aplicatia o gasiti pe site la noi, trebuie doar sa apesi pe descarca aplicatia si gata. NU sunt reclame in aplicatie, asa cum ati mai vazut la altele. Alegi pur si simplu judetul unde vrei sa mergi sau de unde pleci si gasesti o firma care te va ajuta sa faci asta. Aplicatia e gratuita, deci chiar merita sa o ai pe telefon.

Alt avantaj? Harta interactiva unde gasesti firmele de transport persoane, masini pe platforma sau colete. Incercam sa inscriem cat mai multe firme, ca sa aveti de unde alege. Drumuri bune dragi calatori si spor la bani firmelor de transport!