Promovarea firmelor de transport in Germania

Vrei sa te promovezi ca firma de transport in Germania? Nimic mai simplu, te inscrii in aplicatia Cator.Info de pe Google Play, noi te ajutam sa ai propria ta pagina in aplicatie – pe baza judetelor pe care le acoperi in Romania, te adaugam si in harta interactiva de pe site, iar bonus primesti GRATUIT dreptul de a posta oferta ta in 10 grupuri pe FaceBook cu peste 100.000 de romani! Mai mult, pagina ta va fi distribuita pe pagina romanilor din Germania, de catre noi! Suna interesant, nu-i asa? Totul la doar 50 de euro/luna!

Promovarea firmelor de transport in Germania

Avem si o oferta speciala pentru transportatori: oferim un banner pe pagina romanilor din Germania si/sau pe grupuri de romani din Germania [ peste 10.000 ]. In acest fel vei fi cunoscut ca firma partenera a portalului Calator.info, deci esti din start o forma care prezinta anumite garantii de seriozitate! Mai mult, de fiecare data cand un partener posteaza un anunt de pe site-ul nostru, automat va fi distribuita si pagina ta de pe site! Far aca tu sa faci niciun efort!

Asa cum stiti, in cele mai multe grupuri de pe FaceBook nu sunt acceptate reclame, dar site-ul nostru este partener al acestor grupuri, ceea ce din start va ofera si voua un avantaj fata de concurenta! Mai mult, nu acceptam pe un traseu decat maxim una sau doua firme, deci este posibil ca tu sa fii singurul care ofera astfel de servicii in acele grupuri partenere! Daca ai nevoie de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi!