Locuri de munca

Suntem siguri ca va veti bucura cand veti afla ca pe langa ofertele de transport pentru romanii din strainatate avem acum si o rubrica speciala pentru locuri de munca in domeniul auto. Iata doar un adintre ofertele de care beneficiati daca sunteti un cititor al site-ului Calator.Info – site-ul care uneste mii de romani din lumea intreaga. Aplica si tu chiar acum pentru un loc de munca cu salarii incepand de la 2000 de euro lunar! Munceste legal in Uniunea Europeana!

Sofer de TIR in UE

Pentru a gasi un loc de munca in Uniunea Europeana ca sofer de TIR, taxi sau transport marfa este suficient sa intri pe site, sa cauti locul de munca dintr-o anumita tara si evident sa ai un cont activ, cu ajutorul caruia sa aplici la jobul respectiv!

Va reamintim ca noi nu suntem intermediari, doar colaboram cu diferite site-uri de incredere, verificate si care ofera locuri de munca legale in tarile Uniunii Europene. Nu te costa nimic, nu percepem comision, deci ce-ti doresti mai mult?

Evident ca pe site sunt si alte oferte de munca, nu doar pentru soferi, insa noi am vrea sa promovam in special aceste locuri de munca pentru ca acesta este specificul site-ului nostru. Este posibil ca in curand sa avem si oferte de la colaborotarii nostri care fac transport de persoane si colete, aduc masini din strainatate, etc. Fiti cu ochii pe anunturile de pe site-ul Calator.Info sau pe paginile noastre de FaceBook!

Contact me