Chisinau – Iasi

Transport-Chisinau-Iasi

Cum pagina noastra de facebook avea nevoie si de un loc separat pe site-ul Calator.Info, iata ca acesta a aparut aici. Iata si primele mesaje primite de la cititorii nostri: Salutare, am de trimis ceva din zona Iasi – Vaslui catre Chisinau (Durlesti) . Ce program ai ? Esti cu masina personala , autocar etc ? Cum vei prelua bagajul ? Despre pret poti spune ceva ?

Transport Chisinau – Iasi

Alina ne scrie: salut, suntem 4 persoane pe marti spre Iasi, imi dai ceva dealii, (pret, ora, pornirea)? Multumesc!

Buna seara, ma intereseaza ruta Iasi-Chisinau, 14 aprile, ora 19.00 daca este? Precum vedeti incet dar sigur se misca, problema este cea a transportatorilor care ar trebui sa se aboneze la programul nostru de rezervari. Daca esti transportator poti sa fii prezent aici pentru 10 euro lunar sau daca platesti pentru un an intreg, ai reducere 50%! Plata prin PayPal sau Transfer bancar in lei moldovenesti!

Esti calator si vrei o rezrvare? Esti persoana fizica si vrei sa iei pe cineva cu tine la drum? Cauta pagina de FaceBook Calatoresc.Eu si posteaza GRATUIT anuntul tau!

De luni pana duminica, in fiecare zi trasnport de persoane si colete pe ruta Chisinau – Iasi, tur – retur la doar 250 de lei de persoana sau 130 de lei un singur drum! Plecari din Chisinau in fiecare dimineata pana la ora 10:00 si retur cel tarziu la ora 16:00! Grupurile de peste patru persoane au conditii aparte! Adica plecare la ce ora doriti voi, important este sa ne intoarcem in aceiasi zi!