Catalog firme

Transport Persoane Teoturing

Catalogul complet al firmelor de transport va fi gata in luna August, pana atunci facem inscrieri pentru fiecare tara in parte, incepem cu Germania, Austria, Belgia, Olanda si Irlanda – posibil UK. Asa cum am precizat in articolul de deschidere al site-ului, prezenta pe site si in grupurile de pe facebook este conditionata de plata unui abonament, care in acest moment este de 60 de euro pentru un an sau de 10 euro/luna. Ce presupune acest abonament: in primul rand includerea in programul de rezervari online, apoi dreptul de a publica pe paginile si in grupurile noastre – peste 10.000 de membri, in crestere – a reclamei personale, fara a mai fi nevoie ca un administrator sa le aprobe.

Catalog firme transport Austria si Germania

 

Aveti mai sus un model de banner, pentru a va orienta – acesta va fi postat pe site-urile afiliate, romanii din Austria, Germania si altele – o lista completa veti primi in cazul in care sunteti interesati. De ce am ales pana la urma abonamentul ca metoda de promovare? In primul rand pentru a avea posibilitatea de a micsora pretul la jumatate, apoi pentru a usura modul de colaboare.

Va rugam sa ne comunicati tarile prin care treceti, lista oraselor mai importante si judetele – nu orasele – din Romania prin care treceti. Nu acceptam ceva de genul toate orasele, toate judetele, etc. Exista evident si varianta in care aveti curse regulate prin majoritatea, dar vrem lista corecta. In plus cerem si un orar, deci zilele in care plecati din Romania si in care ajungeti la destinatie, la fel si pentru cursele spre Romania, specificati ziua in care sunteti in tara sau orasul respectiv.

 Plecarile din Romania se fac pe ruta Galati – Braila – Bacau – Focsani – Ramnicu Sarat – Buzau – Ploiesti – Bucuresti – Brasov – Sibiu – Deva – Timisoara – Arad si din Germania pe ruta Kassel – Dortmund – Koln – Wuzburg – Manheim -Speyer – Frankfurt – Munchen – Nurenberg – Passau

2 Comments

  1. WebTransport
    December 28, 2016 @ 10:02 am

    globaltrans

  2. WebTransport
    February 22, 2017 @ 7:28 am

    In fiecare vineri din Romania pe traseul SUCEAVA si din judetele invecinate( IS, BT ) dar si Vatra Dornei, Bistrița, Dej, Baia mare, Satu Mare, Cluj, Oradea. Retur din Germania in fiecare duminica!